trešdiena, jūlijs 15, 2009

WE CARE























Patērētāja aizsardzība John Paul Mitchell Systems - globāls līderis patērētāju aizsardzībā, kas sevišķi aizsargā bērnus no ļaunprātīgiem pārdevējiem un neētiskām kompānijām, kas vilto un izplata viltotus produktus un maina identifikācijas kodus.
Misters DeJoria un John Paul Mitchell pārstāvis, ceļojot apkārt pasaulei, izglītoja patērētājus, uzņēmējus un valdības ierēdņiem kā atbalstīt zīmola identitāti un drošību.
KOMPĀNIJAS ĒTIKA
Atsaucoties uz John Paul Mitchell Systems vadības un izpilddirektora John Paul DeJoria teikto:
„Korporācijas var un tām vajag mainīt pasauli labāku. Mums ir nepieciešamās perspektīvas, lai izmainītu pasauli mūsu pašu labad.”
Šīs kompānijas pienākums planētas priekšā, un rūpes par to, atrodas ikvienā kompānijas politikas un stratēģijas aspektā.
PRET VARDARBĪBU
John Paul Mitchell Systems ar vadītāju-John Paul DeJoria priekšgalā, dara visu iespējamo, lai pasaule kļūtu labāka, un rūpējas par apkārtējo vidi. Kompānijas politika iekļauj:
  • Paul Mitchell ir pirmā kompānija, kas ražo matu kopšanas līdzekļus, publiski protestējot pret eksperimentiem uz dzīvniekiem
  • Radīja un pirmie sāka izmantot aeirsolu produktus, kas nekaitē apkārtējai videi
  • Ekoloģiski tīras botānikas audzēšana
  • Havaju ziemeļu krastā, savā fermā audzē Avapui, izmantojot saules bateriju enerģiju

PAUL MITCHELL OUT & ABOUT
Kur Jūs varat ieraudzīt John Paul?


Ziemeļāfrikā, strādājot kopā ar Bredu Pitu, Nelsonu Mandelu un Ričardu Brensonu, lai palīdzētu pasaulei.


Nesen John Paul viesojās Āfrikā kā bezpeļņas organizācijas MINESEEKER mecenāts. „Iedomājies, ja Tavs ģimenes loceklis ietu bojā tikai tāpēc, ka ir atradies nepareizajā vietā. Mums visiem-ģimenēm, korporācijām, un visiem tiem, kam nav vienalga, ir jāvienojas kopīgiem spēkiem un jāatbrīvo planēta no nesprāgušajiem lādiņiem."

LABDARĪBA
John Paul Mitchell Systems sadarbojas ar bezpeļņas organizācijām, lai dalītos panākumos, cīnītos ar netaisnību un padarītu pasauli labāku, kam tas nav vienaldzīgs. Ikdienu ienākumi no mūsu pārdotās produkcijas ir 200 tūkstoši, frizieri palīdz mūsu planētu padarīt skaistāku.Pievienojies mums un kopā mēs varēsim glābt dabas resursus, dzīvnieku pasauli un aizsargāt cilvēktiesības visā pasaulē.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=5n9QLyqAsc8

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru