trešdiena, jūlijs 15, 2009

I am Behind The Bottle


Paskaties Aiz Pudeles

Paul Mitchell ir vairāk nekā lieliski produkti!
Paskaties aiz pudeles un atklāj cilvēkus, produktus, programmas un kaislības, kas padara mūs atšķirīgus no citām kompānijām skaistumkopšanas industrijā.

Cilvēki
Kad esi izvēlējies Paul Mitchell, esi nonācis labās rokās. Pateicoties ik vienam Paul Mitchell ģimenes loceklim, sākot no nepārspējamās vadības līdz neparastajai, mākslinieciskajai komandai, kas smagi strādā, lai Tevi nodrošinātu ar visiem nepieciešajiem darba rīkiem, kā arī sniedz nepieciešamo atbalstu, lai sasniegtu augstākos panākumus.

Produkti
No krāsām līdz stilam- mums ir viss, lai sniegtu Tev radošu dzīves iztēli. Izmantojot pēdējās tehnoloģijas un augstvērtīgākās sastāvdaļas, mēs piedāvājam produktus, uz kuriem vari paļauties.

Programmas
Mēs esam pārliecināti, ka palīdzam saloniem sasniegt labākos rezultātus. Iepazīsimies ar aizraujošu izglītības programmu, novatoriskām mārketinga koncepcijām un plašām reklāmas aktivitātēm, kuras esam sagatavojuši tieši Tev!


Kaislība
Mūsu kaislība uz talantīgiem cilvēkiem, ko glabā mūsu brīnišķīgā daba un skaistuma industrija-tas ir tas, kas attīsta un rada mūsu kultūru. No talantīgu nākotnes profesionāļu treniņa līdz trūcīgiem bērniem, kam nepieciešama palīdzība, un apkērtējas dabas aizsardzības- mēs neatlaidīgi strādājam, lai gūtu reālus panākumus.